fbpx

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ «AMCS VIP TRAVEL»

Η ομόρρυθμη εταιρία με την επωνυμία «ΦΩΤΙΟΣ ΜΑΧΑΙΡΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ» («FOTIOS MAHAIRAS KAI SIA OE») με έδρα το Ίλιον Αττικής επί των οδών Άνθιμου Γάζη και Ευλαμπίας αρ. 50 νόμιμα εκπροσωπούμενη, με διακριτικό τίτλο «AMCS VIP TRAVEL», με στοιχεία επικοινωνίας + 30210 2696785, E-Mail: info@viptoursathens.gr, Facebook: Vip Tours Athens και με αριθμό ανάθεσης από το ελληνικό υπουργείο τουρισμού: 0260E60000649101 παρέχει τις παρακάτω υπηρεσίες:

1. Διοργάνωση περιηγήσεων (πρακτορείο ταξιδιών) για οργανωμένο τουρισμό ταξιδιωτών προερχόμενων από το εξωτερικό ή από το εσωτερικό.
2. Διοργάνωση περιηγήσεων για οργανωμένο τουρισμό σε αρχαιολογικούς και θρησκευτικούς χώρους.
3. Διοργάνωση οργανωμένων περιηγήσεων (ταξιδιωτικών πακέτων)
4. Ενοικίαση λεωφορείων και αμαξών με οδηγό
5. Τουριστική προβολή και οδική μεταφορά επιβατών για περιήγηση σε αξιοθέατα
6. Ενοικίαση επιβατικών αυτοκινήτων (πούλμαν) με οδηγό μη ιδιοκτήτη
7. Μεσολάβηση προς διασφάλιση ή και ενοικίαση καταλύματος σε ξενοδοχείο ή σε ενοικιαζόμενα δωμάτια
8. Διαμεσολάβηση για την οργάνωση πάσης φύσεως συνεδρίων
9. Παραλαβή και αποστολή αποσκευών στους αιτούντες πελάτες
– Διαμεσολάβηση για την οργάνωση δραστηριοτήτων αναψυχής, όπως εξεύρεση εισιτηρίων καλλιτεχνικών, αθλητικών και άλλων εκδηλώσεων.
– Διαμεσολάβηση για τη συμμετοχή σε διαδρομές κανό-καγιάκ, ιππασίας, πεζοπορίας, καταδύσεων (…).
– Διαμεσολάβηση για διαμονή σε ειδικά διαμορφωμένα καταλύματα κατάλληλα για θεραπεία και ίαση χρόνιων παθήσεων του μυϊκού και σκελετικού συστήματος (ιατρικός τουρισμός).

 

Όροι παροχών του τουριστικού μας γραφείου:

Παρακαλούμε να διαθέσετε χρόνο να διαβάσετε προσεκτικά τους παρακάτω όρους για τη δική σας πληροφόρηση και προστασία. Είναι δική σας ευθύνη να διασφαλίσετε ότι διαβάσατε και κατανοήσατε τους διάφορους όρους που σχετίζονται με εμάς προτού προχωρήσετε σε κράτηση. Κάνοντας μια κράτηση με την «AMCS VIP TRAVEL», συμφωνείτε να δεσμευτείτε νομικά με αυτούς τους όρους και τις προϋποθέσεις, καθώς μπορεί να αλλάξουν και η αλλαγή αυτή να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα μας ανά πάσα στιγμή.

 

Α. Εγγυητική (Έγγραφη επιβεβαίωση πληρωμής)

Μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής από εσάς, η «AMCS VIP TRAVEL» θα σας αποστείλει επιβεβαίωση-εγγυητική μέσω e-mail ή φαξ, η οποία εκτυπωμένη θα αποτελεί απόδειξη αγοράς από εσάς, και θα μπορεί να παρουσιαστεί στον πάροχο υπηρεσιών που έχετε επιλέξει. Όλες οι πληροφορίες που αφορούν εσάς θα πρέπει να παρέχονται σωστά την ώρα της κράτησης. Όλα τα αιτήματα για τροποποιήσεις/αλλαγές σε σχέση με την κράτηση θα πρέπει να γίνονται σε εύλογο χρόνο μεσω e-mail. Η «AMCS VIP TRAVEL» δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για τυχόν προβλήματα που πιθανόν να προκύψουν αν δεν λάβετε ή δεν διαβάσετε προσεκτικά την επιβεβαίωση/εγγυητική.

 

Β. Ρήτρα ευθυνών

Η «AMCS VIP TRAVEL» λειτουργεί σαν διαμεσολαβητής στα ξενοδοχεία και εν γένει τουριστικά καταλύματα, ακτοπλοϊκές εταιρίες, σιδηρόδρομους, αεροπορικές εταιρίες, εταιρίες μετακίνησης επιβατών και γενικά στις εταιρίες που παρέχουν τις δραστηριότητες που στην αρχή της παρούσας αναγράφονται.  Όλες οι συμφωνίες υπόκεινται σε αλλαγές των τιμολογίων, όρων και άλλων προϋποθέσεων με τα οποία λειτουργούν οι ανωτέρω αναφερόμενες εταιρίες.

Η «AMCS VIP TRAVEL» δε είναι υπεύθυνη για οποιοδήποτε τραυματισμό ή για οποιαδήποτε απώλεια ή βλάβη σε περιουσιακό σας στοιχείο, που τυχόν υποστείτε και σχετίζεται (ο τραυματισμός ή η βλάβη) με ελαττώματα στη διαμονή ή τη μεταφορά, ιδιαίτερα αν αυτή προκλήθηκε από φυσικές καταστροφές, βλάβη σε μηχάνημα ή εξοπλισμό, σε πράξεις της κυβέρνησης ή λόγω εξεγέρσεων ή τελωνειακών κανονισμών ή καθυστερήσεων ή ακυρώσεων ή αλλαγών στο πρόγραμμα ή για κάθε απώλεια ή φθορά που προκλήθηκε από ακατάλληλη ή ανεπαρκή χρήση σε διαβατήρια, βίζες ή σε άλλα έγγραφα ή γενικά από άλλο λόγο εκτός του ελέγχου της «AMCS VIP TRAVEL». Η «AMCS VIP TRAVEL» δε θα θεωρηθεί υπεύθυνη για οποιαδήποτε επιβάρυνση ή ευθύνη του αγοραστή σαν αποτέλεσμα των παραπάνω λόγων.

Ο ιδιοκτήτης του μεταφορικού μέσου έχει την ευθύνη της μεταφοράς των αποσκευών καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού, εκτός και αν είναι ασφαλισμένες. Τα διάφορα μικρά αντικείμενα, όπως οι φωτογραφικές μηχανές, κινητά τηλέφωνα κλπ., καθώς και οι μικρές χειραποσκευές υπόκεινται εξ ολοκλήρου στη φροντίδα και ευθύνη μεταφοράς από εσάς. Συνιστούμε όλοι οι επιβάτες να είναι ασφαλισμένοι στην χώρα τους πριν ταξιδέψουν από το εξωτερικό στην πατρίδα μας.

Σε περίπτωση που οι υπηρεσίες μας περιορίζονται σε αυτές μόνο του ταξιδιωτικού πράκτορα, δε φέρουμε καμία ευθύνη για τους διακανονισμούς της μεταφοράς σας. Επίσης δεν ευθυνόμαστε σε περίπτωση ασθένειας, τραυματισμού, θανάτου ή απώλειας κάθε είδους περιουσιακού σας στοιχείου κατά τη διάρκεια της μεταφοράς σας. Οποιαδήποτε καταγγελία για ζημιά ή τραυματισμό, αρρώστια ή θάνατο, που προκύπτει από τη δική σας χρήση των υπηρεσιών μεταφοράς, θα πρέπει να γίνει κατά των εταιριών μεταφοράς.

Τα παράπονα υποβάλλονται γραπτώς εντός 21 ημερών. Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιήσουμε τη διαδρομή και το πρόγραμμα της περιήγησης, σε περίπτωση ανωτέρας βίας ή εξαιτίας λόγων που ξεπερνούν το πεδίο ελέγχου μας.

 

Γ. Διευκρινίσεις όσων σχετίζονται με την περιήγηση και τη διαμονή σας

Η διάρκεια των tours κυμαίνεται ως εξής:

  1. Private Tours Duration: Half day 4 ώρες & Full day 8 ώρες.
  2. Mini Bus private tours & tour με λεωφορείο: Half day 4 ώρες & Full day 8 ώρες.

Οι ξεναγοί είναι αγγλόφωνοι εκτός αν προηγηθεί διακανονισμός για άλλη γλώσσα. Το κάπνισμα δεν επιτρέπεται αλλά όλα τα tour κάνουν συχνές στάσεις. Όσον αφορά την ενδυμασία στα tours η είσοδος στις εκκλησίες και τα μοναστήρια που περιλαμβάνονται στο tour επιτρέπεται στους κύριους με μακρύ παντελόνι και στις κυρίες με φούστα.

Οι τουριστικοί οδηγοί πρέπει να εργάζονται κάτω από αυστηρούς νομικούς και χρονικούς περιορισμούς. Συνεπώς θα σας αφήσουν σε σημείο που να εξυπηρετεί, ανάλογα και με την κατάσταση της κίνησης. Οι οδηγοί μας θα κάνουν το καλύτερο που μπορούν, ώστε να σας αφήσουν όσο το δυνατό πιο κοντά στο ξενοδοχείο σας πλην διαφορετικής υποδείξεως. Οι οδηγοί θα χαρούν να σας βοηθήσουν και να σας δώσουν πληροφορίες. Οι συνεργαζόμενοι με εμάς πάροχοι, διατηρούν το δικαίωμα να τερματίσουν τη μεταφορά σας αν η συμπεριφορά σας είναι αποδιοργανωτική προς τον οδηγό ή προς τους άλλους επιβάτες. Οι επιβάτες απαγορεύεται να καταναλώνουν αλκοολούχα ποτά κατά τη διάρκεια των μεταφορών.

Κατά τη διαδικασία της κράτησης πρέπει να απευθυνθείτε σε εμάς για οποιαδήποτε ειδική απαίτηση, όπως από άτομα με ειδικές ανάγκες, παιδικό κάθισμα κλπ. Σύμφωνα με το νόμο, όλα τα παιδιά πρέπει να χρησιμοποιούν το κατάλληλο παιδικό κάθισμα μέχρι την ηλικία των 12 ετών ή μέχρι να φτάσουν σε ύψος 1,35 εκ. Εξαιρούνται τα εξουσιοδοτημένα ταξί. Αν δεν παρέχεται παιδικό κάθισμα, τα παιδιά μέχρι 3 ετών ή και μεγαλύτερα μπορούν να ταξιδέψουν από τη στιγμή που θα προσδεθούν με τη ζώνη ασφαλείας για τους ενήλικες. Παιδιά κάτω των 3 ετών μπορεί να μεταφερθούν χωρίς ζώνη ή ιμάντα ασφαλείας με την προϋπόθεση ότι ταξιδεύουν στο πίσω μέρος του οχήματος. Επιβάτες που ταξιδεύουν με αναπηρικά αμαξίδια θα πρέπει να μας ενημερώσουν κατά τη διάρκεια της κράτησης για να εξασφαλίσουμε τη διάθεση του κατάλληλου οχήματος το οποίο πληροί της προδιαγραφές. Θα πρέπει να ενημερωθούμε αν τα αμαξίδια διπλώνουν, αν είναι χειροκίνητα ή λειτουργούν με μπαταρία και/ή μηχανή.

Αν ταξιδεύετε με υπέρβαρες αποσκευές, όπως παραπάνω από μία αποσκευές κατά άτομο, σανίδες ιστιοπλοΐας, μπαστούνια του γκολφ, ποδήλατα, ή άλλα υπερμεγέθη αντικείμενα, θα πρέπει να μας ενημερώσετε κατά τη διάρκεια της κράτησης, ώστε να διασφαλίσουμε την παροχή του κατάλληλου οχήματος. Αν δεν μας ενημερώσετε θα έχετε την ευθύνη για τυχόν επιπλέον χρεώσεις που προκύψουν. Σε κάθε περίπτωση που τα παραπάνω δεν χωρέσουν στο παρεχόμενο όχημα θα προκύψουν επιπλέον χρεώσεις, για τις οποίες θα έχετε ενημερωθεί και συμφωνήσει.

Είμαστε βέβαιοι ότι η διοργάνωση του ταξιδιού σας θα κυλήσει ομαλά και ότι θα απολαύσετε τις διακοπές σας. Ωστόσο, αν έχετε οποιοδήποτε παράπονο  θα πρέπει να μας το αναφέρετε αμέσως. Αν το πρόβλημα δεν μπορεί να λυθεί επί τόπου θα πρέπει να καταθέσετε έγγραφη καταγγελία και να αναφέρετε γραπτώς το περιστατικό στην «AMCS VIP TRAVEL» εντός 14 ημερών από την επιστροφή σας στη χώρα/πόλη σας και εμείς εντός 28 ημερών αφού διερευνήσουμε το περιστατικό, θα σας απαντήσουμε γραπτώς.

Αν προχωρήσετε σε οποιαδήποτε αγορά κατά τη διάρκεια της διαμονής σας στη χώρα μας, θα πρέπει να φυλάξετε τις αποδείξεις με το ακριβές κόστος.

 

Δ. Πολιτική Προστασίας προσωπικών δεδομένων

Έχουμε λάβει κάθε δυνατό μέτρο για τη διασφάλιση της εμπιστευτικότητας των προσωπικών σας δεδομένων. Ωστόσο κάποιες από τις λεπτομέρειες θα πρέπει να μεταβιβαστούν στους παρόχους που σχετίζονται με τις διακοπές σας, όπως ο ταξιδιωτικός σας πράκτορας, η αεροπορική εταιρία, το ξενοδοχείο, η εταιρία μεταφοράς σας, ο πάροχος ασφάλειας, η εταιρία διοργάνωσης ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων κ.α. Οι πληροφορίες μπορεί επίσης να μεταβιβαστούν σε εταιρίες ελέγχου ασφαλείας και αξιοπιστίας, κρατικές αρχές, όπως το τελωνείο/γραφείο μετανάστευσης, αν χρειαστεί, ή όπως ο νόμος ορίζει. Παρακαλώ σημειώστε ότι από τη στιγμή που οι πληροφορίες μεταβιβαστούν στους αρμόδιους παρόχους για τις διακοπές σας, οι πληροφορίες υπόκεινται στη δική τους πολιτική προστασίας.

 

Ε. Αναγραφόμενες τιμές

Οι αναγραφόμενες στα τιμολόγια του τουριστικού μας γραφείου τιμές περιλαμβάνουν μετακίνηση με οχήματα sedan, taxi, minibus ή λεωφορείο. Οι τιμές ισχύουν για τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Κάθε περιήγηση πραγματοποιείται την περίοδο μεταξύ της 1ης Απριλίου του τρέχοντος έτους μέχρι την 31η Μαρτίου του επόμενου, ανεξάρτητα από το πότε έγινε η κράτηση. Όλες οι τιμές μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Στις τιμές δεν περιλαμβάνονται τα προσωπικά έξοδα (πλύσιμο ρούχων, τηλέφωνο κ.α.), το κόστος των ποτών, νερό, καφές, τσάι, φιλοδωρήματα, χρεώσεις πιστωτικής και υπηρεσίες που δεν αναφέρονται στο πρόγραμμά μας. Αν έχετε αμφιβολία για το τι περιλαμβάνεται στην τιμή της περιήγησης, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Οι τιμές των private tours δεν περιλαμβάνουν εισιτήρια για μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους (όπως διευκρινίζεται και στο πρόγραμμα), αλλά περιλαμβάνουν επιβίβαση και διαμονή.

 

ΣΤ. Πολιτική Ακύρωσης

1. Private tours & transfers και πολυήμερα ταξίδια

α. Αν ακυρώσετε την κράτησή σας 21 μέρες πριν την προγραμματισμένη ημερομηνία του tour, θα σας επιστραφεί το πλήρες ποσό της προκαταβολής.

β.  Αν κάνετε την ακύρωση 20-12 μέρες πριν την προγραμματισμένη ημερομηνία του tour, θα σας επιστραφεί το 50% της προκαταβολής.

γ.  Καμία επιστροφή δε θα γίνεται σε περίπτωση ακύρωσης σε λιγότερο από 11 μέρες.

δ.  Σε κρατήσεις που έγιναν κατόπιν ειδικών απαιτήσεων από εσάς, θα παρακρατείται πάντα επιπλέον το ποσό των 25.00 ευρώ ανά άτομο και δε θα επιστρέφεται, ως ποινή, στην περίπτωση ακύρωσης, ανεξάρτητα από τη στιγμή που αυτή έγινε.

2. Αυτοτελείς παροχές πλήρους ποσού

α. Αεροπορικά εισιτήρια, ακτοπλοϊκά εισιτήρια ή tour που ακυρώνονται 60 μέρες πριν τη προγραμματισμένη ημερομηνία θα αποζημιώνονται πλήρως.

β. Ακυρώσεις 60 με 50 ημέρες πριν την προγραμματισμένη ημερομηνία θα χρεώνονται στο 30% του συνολικού ποσού τους.

γ. Ακυρώσεις 49 με 45 ημέρες πριν την προγραμματισμένη ημερομηνία θα χρεώνονται στο 50% του συνολικού ποσού τους.

δ. Ακυρώσεις 44 με 30 ημέρες πριν την προγραμματισμένη ημερομηνία θα χρεώνονται στο 80% του συνολικού ποσού τους.

ε.  Ακυρώσεις 29 ή λιγότερες ημέρες πριν την προγραμματισμένη ημερομηνία θα χρεώνονται πλήρως και δεν θα επιτρέπεται καμία επιστροφή χρημάτων.

3. Ξενοδοχεία

α. Ακυρώσεις μέχρι και 25 ημέρες πριν την κράτηση: Πλήρης επιστροφή χρημάτων.

β.   Ακυρώσεις 25 με 14 ημέρες πριν την κράτηση: 50% χρέωση.

γ. Ακυρώσεις 14 ή λιγότερες ημέρες από την ημερομηνία της κράτησης: θα χρεωθεί το πλήρες ποσό.

4. Μεταφορά με Taxi

Μπορείτε να ακυρώσετε εντός 4 ημερών πριν την προγραμματισμένη ημερομηνία και θα λάβετε τα χρήματά σας πίσω. Τα ταξίδια μπορεί να ακυρωθούν για οποιοδήποτε λόγο σε διάστημα 4 ημερών πριν την προγραμματισμένη ημερομηνία.

Σε διάστημα 3 ημερών πριν την προγραμματισμένη ημερομηνία δε θα επιστραφεί κανένα ποσό σε περίπτωση ακύρωσης, εκτός αν το ταξίδι δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί εξ αιτίας του γεγονότος ότι το πλοίο ή το αεροσκάφος δεν μπορεί να προσαράξει/προσγειωθεί ή αν παρουσιαστεί πρόβλημα από τον ταξιδιωτικό πράκτορα που διαχειρίζεται το tour.

Αν το πλοίο προσαράξει και για οποιοδήποτε λόγο ο καπετάνιος ή η εταιρία αποφασίσουν να μην επιτρέψουν την αποβίβαση, θα σας επιστραφεί το 35% του ποσού που έχετε χρεωθεί (σε περίπτωση που έχετε προπληρώσει το ταξίδι στο σύνολό του θα σας επιστραφεί το 65% των χρημάτων σας).

Τα Transfer και οι ειδικά διαμορφωμένες εκδρομές θα έχουν κρατήσεις 25.00 ευρώ το άτομο που δε θα επιστρέφεται σαν ποινή για την ακύρωση οποιαδήποτε στιγμή και αν πραγματοποιηθεί αφού έχει επιβεβαιωθεί η κράτηση και έχει χρεωθεί η πιστωτική κάρτα. Αν δεν εμφανιστείτε δεν θα λάβετε κανένα ποσό.

Σε κάθε περίπτωση το εύρος της επιστροφής των χρημάτων ανέρχεται στο 1% της συνολικής συναλλαγής (τραπεζική πολιτική) και σε κάθε περίπτωση η ελάχιστη χρέωση είναι 34 ευρώ + VAT.

H «AMCS VIP TRAVEL» διατηρεί κάθε δικαίωμα να ακυρώσει οποιοδήποτε tour ανά πάσα στιγμή με τον όρο ότι τα προπληρωμένα ναύλα θα επιστραφούν στους επιβάτες. Σε αυτή την περίπτωση, θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια να εξυπηρετηθούν οι επιβάτες με εναλλακτικό μέσο.

Όλες οι ακυρώσεις θα πρέπει να επιβεβαιωθούν από την «AMCS VIP TRAVEL». Η «AMCS VIP TRAVEL» διατηρεί κάθε δικαίωμα να τροποποιήσει, αλλάξει, αναστείλει, συνεχίσει ή να τερματίσει ολόκληρη ή μέρος της πολιτικής ακύρωσης είτε αφορά μεμονωμένη περίπτωση ή γενικά οποιαδήποτε στιγμή χωρίς προειδοποίηση.

 

Ζ. Όροι χρήσης που διέπουν τη χρήση της ιστοσελίδας της «AMCS VIP TRAVEL»

  • Με την πραγματοποίηση μιας κράτησης δεσμεύεστε ότι τα προσωπικά δεδομένα σας που μας παρέχετε είναι σωστά, συμπεριλαμβανομένων και των ονομάτων των επιβατών, ημερομηνιών και λεπτομερειών πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών.
  • Αν προκύψει κάποια αλλαγή στις πληροφορίες που μας δώσατε, είναι δική σας ευθύνη να επικοινωνήσετε μαζί μας, ώστε να κάνουμε τις τυχόν αλλαγές. Παρακαλώ χρησιμοποιήστε τη σελίδα επικοινωνίας μας.
  • Η «AMCS VIP TRAVEL» θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να βρει και να αποκαταστήσει τυχόν λάθη και παραλείψεις στην κράτηση, όσο το δυνατόν γρηγορότερα.
  • Η «AMCS VIP TRAVEL» δεν εγγυάται ότι η ιστοσελίδα δεν έχει ιούς ή οποιοδήποτε άλλο επιβλαβές λογισμικό.
  • Όταν ένας επισκέπτης επιλέξει να πληρώσει ενώ δεν έχει συνδεθεί στην ιστοσελίδα, για παράδειγμα λόγω παροδικής έλλειψης σήματος στο διαδίκτυο, τότε συμφωνεί ότι το προϊόν ή τα προϊόντα που αγόρασε μπορεί να μην είναι πλέον διαθέσιμα. Απόδειξη παραγγελίας σε αυτή την περίπτωση δίνεται όταν λάβουμε πλήρη εξόφληση του επιλεγμένου προϊόντος ή των επιλεγμένων (αν είναι περισσότερα) προϊόντων.
  • Οι Online μας υπηρεσίες κράτησης παρέχονται όπως φαίνονται στην ιστοσελίδα μας και δεν εγγυόμαστε για τη διαθεσιμότητα κανενός προϊόντος.