Το πληρέστερο ταξιδιωτικό πρακτορείο για VIP περιηγήσεις κι εκδρομές στην Ελλάδα!

Η εταιρία μας φιλοδοξεί να δώσει μια αύρα ανανέωσης στο χώρο του τουρισμού. Εμείς και οι έμπειροι οδηγοί και ξεναγοί μας θα χαρούμε πολύ να κάνουμε την εμπειρία σας στην Ελλάδα ακόμα πιο πολύτιμη, δείχνοντάς σας μια άλλη πλευρά του τουρισμού. Επιδιώκουμε περιηγήσεις και μετακινήσεις έχοντας ως προτεραιότητα την άνεση και την ικανοποίησή σας και ταυτόχρονα το επίπεδο των υπηρεσιών μας προσφέρει μια μοναδική πολυτελή εμπειρία. Απολαύστε τις διακοπές σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα με τρόπο διαφορετικό από αυτόν που γνωρίζατε μέχρι τώρα, συνδυάζοντας την πλούσια ιστορία της Ελλάδας με μια άνεση που μόνο εμείς μπορούμε να προσφέρουμε. Παρακαλώ, αφιερώστε λίγο χρόνο για να δείτε το στόλο μας που εκτείνεται σε γη, αέρα και θάλασσα.

0

BOOKING

0

HAPPY CLIENTS

0

VIP TRANSFERS

0

AMAZING TOURS

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Περισσότεροι από 1.000 ικανοποιημένοι ταξιδιώτες ενθουσιάστηκαν με τα πακέτα διακοπών που ετοιμάσαμε για αυτούς.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΕΜΑΣ

Μπορούμε να εγγυηθούμε ότι όλες οι υπηρεσίες μας είναι κορυφαίας ποιότητας καθώς έχουμε δεσμευτεί να σας προσφέρουμε μόνο το καλύτερο. Δοκιμάστε τη μοναδική εμπειρία των VIP περιηγήσεών μας, και εμπιστευτείτε μας να κάνουμε την εμπειρία μοναδική για σας όποια εκδρομή κι αν διαλέξετε!

ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ

Οι υπηρεσίες μας επεκτείνονται σε όλη την Ελλάδα, καθώς μπορούμε να σας μεταφέρουμε από και προς οποιοδήποτε προορισμό  σε 24 ώρες. Ο στόλος μας καλύπτει ξηρά, θάλασσα και  αέρα με πολυτελή οχήματα, αεροπλάνα και γιοτ που θα σας οδηγήσουν στον προορισμό της επιλογής σας, άνετα και με ασφάλεια.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΓΚΡΟΥΠ

VIP touring and transportation is our field of expertise but we will be more than happy to accommodate big groups as well. Please contact us and we can tailor a tour, a transfer or a congress upon your request with luxurious coaches and top quality drivers and guides.

ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΣΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ

Η απόδειξη της αξιοπιστίας μας είναι τα σχόλια και οι κριτικές των ικανοποιημένων πελατών μας. Είμαστε περήφανοι που αυξάνουμε τον αριθμό των ικανοποιημένων και επαναλαμβανόμενων πελατών.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

Η ασφάλεια και η άνεσή σας είναι η βασική μας προτεραιότητά μας   και για το λόγο αυτό ο στόλος μας επεκτείνεται σε γη, θάλασσα και  αέρα για να επιλέξετε τον πιο βολικό τρόπο για να ταξιδέψετε.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΑ

Τα οχήματα και οι οδηγοί μας συμμορφώνονται με κάθε νόμο της ελληνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας όσον αφορά την ασφάλεια. Εφαρμόζουμε κάθε πρότυπο και ακολουθούμε τους νέους νόμους, κανόνες και κανονισμούς. Άπτεται της κρίσης των πελατών εάν επιθυμούν να προχωρήσουν σε προσωπική ταξιδιωτική ασφάλιση.

Ο ΣΤΟΛΟΣ ΜΑΣ

Είμαστε υπερήφανοι να σας φιλοξενήσουμε σε κάθε μέσο μεταφοράς που επιθυμείτε. Ο στόλος μας αποτελείται μόνο από οχήματα Mercedes και τις κορυφαίες μάρκες γιοτ και αεροσκαφών. Οι οδηγοί μας μετατρέπουν μια απλή μεταφορά σε ένα ταξίδι για να θυμάστε. Όλα τα οχήματα και οι οδηγοί έχουν πιστοποιηθεί τόσο από την ελληνική όσο και από την ευρωπαϊκή νομοθεσία για την ασφάλεια.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ

Οι εγκαταστάσεις που φιλοξενούν την εταιρεία μας φέρνουν τους ανθρώπους που εργάζονται σκληρά για να κάνουν το ταξίδι σας τις καλύτερες διακοπές της ζωής σας, μαζί σε ένα σύγχρονο αλλά χαλαρωτικό περιβάλλον.